Det er enhver hundeejers mareridt: at komme hjem og se, at hunden har bidt og flået tøj, sko, møbler osv. i stykker.

Der er to aspekter i “hunden alene hjemme situationen”:

  1. Hunden (oftest hvalpen) har endnu ikke prøvet at være alene hjemme, og dermed kan du nå at forebygge problemet
  2. Problemet eksisterer allerede

Det første punkt skriver jeg om næste gang. Det handler om, hvad du selv kan gøre for at undgå at problemet opstår.

Der er ofte separationsangst forbundet med “alene hjemme” problemet. Hunden er ganske enkelt bange for at være alene hjemme og ødelægger ting, evt. tisser og har afføring indenfor, hyler eller gøer

I kinesisk medicin arbejder man med sammenhængen mellem organer og følelser. Denne viden kan man udnytte i forbindelse med, at hunden har angst. Når man behandler med zoneterapi, akupressur eller akupunktur kan man målrettet arbejde på de organer (zoner og punkter), der har med angst at gøre. Giv din hund chancen for på naturlig måde at komme problemet til livs: en professionel zoneterapibehandling, hvor du efter behandlingen selv instrueres i at massere de relevante zoner på din hund ud fra det udleverede materiale.

Lær mere om zoneterapi behandlinger på hunde HER

Hunde elsker at få zoneterapi, og det er en super god måde at have kontakt med sin hund på. Se bare her:

Har du hørt om den amerikanske professor, Gregory Berns, der arbejder med at scanne og analysere menneskers hjerner? Han er selv meget vild med hunde og har lavet nogle altafgørende forsøg, hvor han har scannet hjerner på hunde, mens de blev udsat for forskellige påvirkninger. Han gjorde den fantastiske opdagelse, at de områder der blev aktive i hundehjernen ved forskellige følelser som fx glæde, er præcis de samme områder i menneskehjernen. Hermed har han bevist, hvad de fleste hundeejere altid har fornemmet: hunde har følelser!

Vil du læse bogen, så hedder den: How dogs love us!