Ansigtszoneterapi/
refleksterapi

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er som navnet siger zoneterapi i ansigtet. Det er massage og tryk, hvor jeg behandler zoner, akupunktur- og nervepunkter. Det er en helt anden teknik, jeg bruger i ansigtszoneterapi i forhold til zoneterapi på fødderne. Nogle af mine klienter synes bedst om zoneterapi i ansigtet og andre på fødderne. Det kan være en fordel, at du prøver begge dele, så vi kan afgøre, hvad der virker bedst på dig, og hvad du synes bedst om. Jeg kombinerer ofte med akupunktur – på de der ønsker det – for at nå et hurtigere resultat.

Bestil tid til ansigtszoneterapi

Ring 2329 2959 eller mail til mig. Du får professionel behandling og rådgivning, og jeg instruerer dig i, hvordan du kan lave hjemmebehandling.

Hvor mange ansigtszoneterapibehandlinger?

Jeg gør meget ud af, at gøre mine klienter selvhjulpne, og derfor vil du få tilbudt instruktion i, hvordan du kan behandle dig selv. Jo mere du behandler dig selv, jo hurtigere får du et resultat og behøver ikke så mange behandlinger hos mig. Jeg anbefaler dig både punkter og zoner fra min nye bog Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020, men sandsynligvis også øvrige punkter.

Derfor kan det være svært at sige, hvor mange behandlinger, der skal til. Når du har fået et par behandlinger, kan jeg bedre udtale mig om, hvor hurtigt du kan nå et godt resultat udfra din respons på behandlingerne.

 

Brug ansigtszoneterapi til:

  • Stress
  • Afhjælpning af emotionelle problemer
  • Søvnproblemer, barnløshed
  • Alle de øvrige symptomer som også kan behandles med fodzoneterapi – læs her
  • Ansigtszoneterapien har også en opstrammende virkning og egner sig derfor godt til at behandle rynker og andre påvirkninger af ansigtsvæv og hud

Ansigtszoneterapi

Hvad er ansigtszoneterapi?

Ansigtszoneterapi er en moderne terapiform, hvis rødder strækker sig mange tusinde år tilbage, både i ægyptiske, orientalske og indianske samfund. Igennem de sidste 20 år har man samlet disse behandlingsmetoder og udviklet terapiformen bl.a. via studier hos den indianske normadestamme Mapuches og vietnamesiske teknikker, som forsker i behandling af nervesystemet via ansigtet.

Hvordan foregår ansigtszoneterapi?

Ansigtszoneterapien udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapien. Først foretages en undersøgelse og kinesisk diagnosticering, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en grundbehandling. Derefter efterbehandles via stimulering af punkter som er kombineret ud fra orientalsk medicins grundprincipper, antikke indianske behandlingsformer, meridianteorien, sammenfattet med neuro-anatomiske observationer.

Ved stimulering af neurologiske punkter og akupunkturpunkter i ansigt og kranie, sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen, hvor neurotransmitterne oplades og sendes videre til kroppens organer. Herved reguleres den kemiske proces og psykiske balance.

 

 

Brug ansigtszoneterapi til:

  • Stress
  • Afhjælpning af emotionelle problemer
  • Søvnproblemer, barnløshed
  • Alle de øvrige symptomer som også kan behandles med fodzoneterapi – læs her
  • Ansigtszoneterapien har også en opstrammende virkning og egner sig derfor godt til at behandle rynker og andre påvirkninger af ansigtsvæv og hud

Klinik på Lystrupvej 32, 3550 Slangerup. Kører også ud mod tillæg.

Vivian Birlie

Vivian Birlie har praktiseret og undervist i zoneterapi og akupunktur i 20 år og udbyder en professionel zoneterapiuddannelse og diverse kurser bl.a. selvhjælpskurser. Hun har udgivet 5 bøger om zoneterapi og akupunktur – 2 af dem på Gyldendal. Læs mere om bøgerne her.

Vivian holder foredrag rundt omkring i landet, hvor hendes nye bog ”Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020, indgår som en naturlig del.

Hun er RAB-registreret i zoneterapi og akupunktur, hvilket betyder, at Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til hendes behandlinger, der også er dækket af langt de fleste sundhedsforsikringer.

Læs mere om Vivian her.

 

 

Registreret alternativ behandler

Registreret alternativ behandler - i akupunktur og zoneterapi

Din garanti for en veluddannet behandler

Forsikringsselskabernes sundhedsordninger kræver RAB-behandlere for at dække behandlinger