Privat kursus
til kronikere

Kursus til kronikere

Dette kursus til kronikere er tilrettelagt således, at man efter endt læring er tryg og sikker i sin behandling. Man behøver ingen forudsætninger for at deltage. Vi tilrettelægger sammen, om du skal bruge akupunktur, akupressur (tryk i akupunkturpunkter) eller/og zoneterapi.

Som kronisk smertepatient har du sikkert prøvet lidt af hvert også smerteklinik med forskellige former for smertestillende medicin. Ofte opstår der bare et nyt problem, fordi bivirkningere, ofte maveproblemer, bliver så slemme, at det bliver et valg mellem pest eller kolera. Derfor er dette kursus til kronikere en god mulighed for dig – uden bivirkninger.

Læs mere

Privat kursus for kronikere:

Lær at afhjælpe smerter på en naturlig måde.

Pris: Kr. 4000 inkl. materiale, fotos og min bog Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020 (værdi kr. 249).

Varighed: ca. 4 timer

Kontakt mig på mail eller mobil 23 29 29 59

Skal jeg tilmelde mig et kursus til kronikere?

Før du melder dig til et kursus til kronikere, er vi nødt til at konstatere, om du får den ønskede effekt ud af akupunktur/akupressur og zoneterapi. Derfor er fremgangsmåden følgende: Jeg behandler dig 3 gange, hvorpå du evaluerer effekten. Har du en positiv effekt, er der et virkeligt godt incitament for at tage dette kursus for kronikere. Kontakt mig for behandlinger på 2329 2959 eller mail

Afhængigt af hvor smerterne befinder sig, kan man enten lære at behandle sig selv, eller man kan have en person tæt på sig, der undervises sammen med dig. Denne person (fx kæreste, familemedlem, nabo osv.) skal være indforstået med at hjælpe dig måske hver dag, hvis dit problem kræver det.

Læs mere

Hvad lærer jeg på et kursus til kronikere?

  • Du lærer punkter og zoner, der vil hjælpe dig med dine smerter. I akupunkturen skelner man mellem 3 slags punkter: de forbudte, de farlige og dem, der hverken er farlige eller forbudte. Du lærer kun de sidste, så du kan altså på ingen måde kan gøre noget galt
  • Du får udleveret materiale, hvor punkterne og zonerne er meget vel beskrevet i tekst og med billeder
  • Vi tager fotos undervejs, så du er hel tryg og sikker, når du skal i gang med selvbehandling
  • Kurset holder dig selvkørende og smertelindret, så du ikke behøver professionel behandling så ofte

Mit kursus for kronikere startede egentlig som løsningen på et økonomisk og praktisk problem. Jeg havde flere patienter, der led af kroniske smerter typisk i bevægeapparatet, som havde stor glæde af mine behandlinger. Men for at kunne leve et nogenlunde almindeligt liv uden voldsomme smerter, krævede det behandling en gang om ugen. Det var en stor økonomisk udfordring for de fleste, og derfor opstod ideen om kurset hos mig; Jeg kunne lære patienten selv eller ægtefællen/kæresten/moderen/faderen/datteren osv. hvordan man kunne holde smertene nede.

 

Privat kursus for kronikere:

Pris: Kr. 4000 inkl. materiale, fotos og min bog Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020 (værdi kr. 249).

Varighed: ca. 4 timer

Kontakt mig på mail eller mobil 23 29 29 59

Kontakt os vedrørende uddannelse, kurser og behandling

Klinik på Lystrupvej 32, 3550 Slangerup. Kører også ud mod tillæg.

Vivian Birlie

Vivian Birlie har praktiseret og undervist i zoneterapi og akupunktur i 20 år og udbyder en professionel zoneterapiuddannelse og diverse kurser bl.a. selvhjælpskurser. Hun har udgivet 5 bøger om zoneterapi og akupunktur – 2 af dem på Gyldendal. Læs mere om bøgerne her.

Vivian holder foredrag rundt omkring i landet, hvor hendes nye bog ”Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020, indgår som en naturlig del.

Hun er RAB-registreret i zoneterapi og akupunktur, hvilket betyder, at Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til hendes behandlinger, der også er dækket af langt de fleste sundhedsforsikringer.

Læs mere om Vivian her.

 

 

Registreret alternativ behandler

Registreret alternativ behandler - i akupunktur og zoneterapi

Din garanti for en veluddannet behandler

Forsikringsselskabernes sundhedsordninger kræver RAB-behandlere for at dække behandlinger