Om Vivian Birlie

Vivian Birlie

Zoneterapi og akupunktur på egen krop

At jeg skulle komme til at behandle, undervise, skrive bøger og holde foredrag om zoneterapi og akupunktur lå ikke lige for. Jeg er matematisk-fysisk student og har i 2 år læst naturvidenskab på universitetet. Jeg oplevede imidlertid både zoneterapiens og akupunkturens fantastiske effekt på egen krop. Zoneterapien skånede mig for en operation og akupunktur fjernede en frossen skulder, jeg havde gået med ½ år på 1 behandling. Jeg satte mig for at lære begge.

Uddannelser og kurser

I 1994 startede jeg på zoneterapiuddannelsen hos FDZ (Forenede Danske Zoneterapeuter) på Gl. Kongevej i København. Derpå tog jeg diverse kurser og akupunkturuddannelsen hos Helseskolen i Søborg. Jeg er RAB-registreret i zoneterapi og akupunktur, hvilket betyder, at Sygekassen Danmark giver tilskud til mine behandlinger. Mine behandlinger er også dækket af langt de fleste sundhedsforsikringer.

Underviser i zoneterapi og akupunktur

Fra 2000 har jeg undervist i både zoneterapi og akupunktur og været censor på landets skoler. Fra mine 16 år i Danmarks Radio har jeg bl.a. fået journalistisk erfaring, som har hjulpet mig til at lave en del af mit undervisningsmateriale selv. Jeg tilbyder både en professionel zoneterapiuddannelse og diverse kurser bl.a. selvhjælpskurser. Læs mere om mine kurser og uddannelse her.

Derudover underviser jeg også på Skolen for Kropsbehandling i Lyngby.

Mine bøger

Jeg har udgivet 5 bøger om zoneterapi og akupunktur – 2 af dem på Gyldendal. Den nyeste udkom 6. januar 2020 og er en selvhjælpsbog. Læs mere om mine bøger her.

Foredrag

Jeg holder foredrag rundt omkring i landet, hvor min nye bog ”Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020, indgår som en naturlig del. Du kan booke mig her.

Zoneterapi til hunde og katte

Som en naturlig følge af mine kunder og elevers forespørgsler mht. zoneterapi til primært hunde, satte jeg mig for også at lave en professionel uddannelse til hunde-zoneterapeut. Da der intet undervisningsmateriale fandtes måtte jeg bruge halvandet år på at lave en undervisningsbog godt hjulpet på vej af dygtige fagfolk bl.a. flere dyrlæger. Den danner grundlag for min 1-årige dyrlægeeksaminerede uddannelse til hunde-zoneterapeut i mit andet firma: Sano Canis. Her afholder jeg også et aftenkursus for hundeejere. Læs mere om zoneterapi til hunde her.

 

 

Klinik på Lystrupvej 32, 3550 Slangerup. Kører også ud mod tillæg.

Vivian Birlie

Vivian Birlie har praktiseret og undervist i zoneterapi og akupunktur i 20 år og udbyder en professionel zoneterapiuddannelse og diverse kurser bl.a. selvhjælpskurser. Hun har udgivet 5 bøger om zoneterapi og akupunktur – 2 af dem på Gyldendal. Læs mere om bøgerne her.

Vivian holder foredrag rundt omkring i landet, hvor hendes nye bog ”Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020, indgår som en naturlig del.

Hun er RAB-registreret i zoneterapi og akupunktur, hvilket betyder, at Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til hendes behandlinger, der også er dækket af langt de fleste sundhedsforsikringer.

Læs mere om Vivian her.

 

 

Registreret alternativ behandler

Registreret alternativ behandler - i akupunktur og zoneterapi

Din garanti for en veluddannet behandler

Forsikringsselskabernes sundhedsordninger kræver RAB-behandlere for at dække behandlinger