Massage

Massage

Massagen jeg laver kombinerer fysiologisk massage med akupressur og tibetansk massage. Den er  velegnet til kontorpersonale, da der arbejdes i dybden af musklerne. Dermed løsnes effektivt op i muskelvævet og fjernes affaldsstoffer, der igennem længere tid har fået lov til at hobe sig op og skabe problemer. Det viser sig som fx hovedpine, myoser og nedsat bevægelighed. Oftest kombinerer jeg med akupunktur, da det giver et hurtigere resultat.

Bestil tid til massage

Ring 2329 2959 eller mail til mig. Du får professionel behandling og rådgivning om bl.a. øvelser, og jeg instruerer dig i, hvordan du kan lave hjemmebehandling, hvis du er til det.

Hvor mange massagebehandlinger?

Jeg gør meget ud af, at gøre mine klienter selvhjulpne, og derfor vil du få tilbudt instruktion i, hvordan du kan behandle dig selv. Jo mere du behandler dig selv, jo hurtigere får du et resultat og behøver ikke så mange behandlinger hos mig. Jeg anbefaler dig både punkter og zoner fra min nye bog Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020, men sandsynligvis også øvrige punkter.

Husk på, at hvis du stadig er udsat for det, der giver dig problemer fx computerarbejde, så vil dit problem jo også komme igen. Derfor er det nødvendigt, at du laver øvelser, selvbehandling og en gang i mellem får professionel behandling, så længe du udsættes for den faktor, der giver dig problemet.

Derfor kan det være svært at sige, hvor mange behandlinger, der skal til. Når du har fået et par behandlinger, kan jeg bedre udtale mig om, hvor hurtigt du kan nå et godt resultat udfra din respons på behandlingerne.

Massage

Pris for massage

30 min.: 275 kr.

45 min.: 400 kr.

60 min.:  550 kr. (kun muligt ved at kombinere med anden behandling fx ansigtsmassage,akupunktur eller zoneterapi)

75 min.: 650 kr. (kun muligt ved at kombinere med anden behandling fx ansigtsmassage,akupunktur eller zoneterapi)

90 min.: 750 kr. (kun muligt ved at kombinere med anden behandling fx ansigtsmassage,akupunktur eller zoneterapi)

Brug massage til…

Selvom man ingen muskulære problemer har, er det alligevel rart at få denne massage, da den er yderst behagelig og velgørende. Man får skabt en blodcirkulation, der forebygger myoser.

Brug også massage til fx:

 • infiltrationer (myoser)
 • ubalance i led og muskler
 • stivhed i nakke og ryg
 • smerter i skulder, nakke, arm, ryg og lænd
 • hovedpine
 • dårlige arbejdsstillinger
 • stressende arbejdsdage
 • sportsskader
 • trætte og ømme muskler
 • småskader
 • velværet

 

Den Tibetanske Massage kredser meget om kraniet, nakken, skuldrene og det øverste af ryggen og akupressur er tryk i ømme punkter/muskler og triggerpunkter. Hvis du er til det, vil jeg gerne bruge akupunktur, fordi det er så effektivt og hurtigtvirkende.

Når man først har prøvet denne massage, vælger man sjældent andet!

Pris for massage

30 min.: 275 kr.

45 min.: 400 kr.

60 min.:  550 kr. (kun muligt ved at kombinere med anden behandling fx ansigtsmassage,akupunktur eller zoneterapi)

75 min.: 650 kr. (kun muligt ved at kombinere med anden behandling fx ansigtsmassage,akupunktur eller zoneterapi)

90 min.: 750 kr. (kun muligt ved at kombinere med anden behandling fx ansigtsmassage,akupunktur eller zoneterapi)

Klinik på Lystrupvej 32, 3550 Slangerup. Kører også ud mod tillæg.

Vivian Birlie

Vivian Birlie har praktiseret og undervist i zoneterapi og akupunktur i 20 år og udbyder en professionel zoneterapiuddannelse og diverse kurser bl.a. selvhjælpskurser. Hun har udgivet 5 bøger om zoneterapi og akupunktur – 2 af dem på Gyldendal. Læs mere om bøgerne her.

Vivian holder foredrag rundt omkring i landet, hvor hendes nye bog ”Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020, indgår som en naturlig del.

Hun er RAB-registreret i zoneterapi og akupunktur, hvilket betyder, at Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til hendes behandlinger, der også er dækket af langt de fleste sundhedsforsikringer.

Læs mere om Vivian her.

 

 

Registreret alternativ behandler

Registreret alternativ behandler - i akupunktur og zoneterapi

Din garanti for en veluddannet behandler

Forsikringsselskabernes sundhedsordninger kræver RAB-behandlere for at dække behandlinger