Coronavirus – hjælpepakke 

Coronavirus

Coronavirus: Brug denne hjælpepakke af punkter og zoner kendt fra akupunktur og zoneterapi. Punkterne tager fat i de 2 vigtigste aspekter, når det drejer sig om coronavirus:
1. optimere energien i lungerne, som viruset angriber og svækker og 2. styrke immunsystemet. Jeg har lavet videoer, fotos og medtaget billeder fra min bog, Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020, og gjort det så enkelt og let for dig som muligt.

Coronavirus – Punkter til at styrke lungerne:

Vi har 3 vigtige akupunkturpunkter, der alle styrker lungerne. De sidder i både højre og venstre side. Pres ind minimum 40 sekunder i hvert punkt. Se i videoerne, hvordan du finder punkterne.

 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Næste punkt er også et akupunkturpunkt, der er kendt for at styrke lungerne.
SÅDAN GØR DU:  Bøj let i håndleddet og læg din ringfinger, langfinger og pegefinger i bøjningen. Der, hvor din finger ender på underarmen – midt mellem senerne – har du punktet på begge arme. Pres i punktet med et let tryk minimum 40 sekunder så ofte som muligt. Se billedet, der er fra min bog Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020.

De næste punkter er zoner med lungerne på hhv. fødder og hænder. Du kan bruge begge eller nøjes med hænderne eller fødderne.

SÅDAN GØR DU: Punktet sidder på begge fødder hhv. på den store trædepude og ovenpå. Ovenpå kan du krabbe nede i fordybningen mellem knoglerne. Start nedefra og krab op i retning mod tæerne, gerne 10 gange i hver fordybning. Under foden, på den store trædepude, kan du krabbe, pumpe, cirkulere, eller hvad du nu synes er lettest. Hænderne behandles på samme måde.

Ovenstående billede er fra min bog:

Zoneterapi og akupunktur bøger af Vivian

Har du hund, så se mit gratis kursus for hundeejere her – kig under uddannelse.

Der er også en zone for lungerne i ansigtet – se videoen.

Coronavirus – Punkter til at styrke immunsystemet:

Vi har 5 vigtige akupunkturpunkter, der alle styrker immunsystemet: 3 sidder på indersiden af både højre og venstre fod:
Der sidder et punkt på hver sin side af knysten nærmest storetåen, og det tredje sidder lige før, du når den næste knyst, når du kommer fra storetåen. For alle 3 punkter gælder, at du mærker den inderste knogle, når du presser ind i hvert punkt. Pres min. 40 sek. I hvert punkt.

Du finder det næste punkt her: Bøj armen 90 grader og for enden af den fold, der så opstår, har du punktet (det røde punkt). Punktet sidder på begge arme. Pres min. 40 sek. i punktet.

Det sidste punkt sidder under knæet: Læg din højre hånds 4 fingre (minus tommelfinger) lige under venstre knæskal. Der, hvor lillefingerspidsen ligger i musklen (ikke på knoglen, men på ydersiden af den), har du punktet, som normalt er lidt ømt. Du bruger venstre hånd under højre knæskal for at finde punktet på højre ben. Pres min. 40 sek. i punktet.

Du kan finde zonerne for immunsystemet på både hænder, fødder og i ansigtet:
SÅDAN GØR DU: På højre fod/hånd kan du cirkulere og massere grundigt 12 gange i urets retning og derpå pumpe 12 gange. På venstre fod/hånd gøres det sammen ovenpå. Under foden/ihåndfladen krabbes henad og opad ca. 1 minut. Brug længere tid, hvis der er ømhed et sted. Slut af med at pumpe rundt i hele zonen.

Zonen for immunsystemet i ansigtet kan du se her i videoen.

Klinik på Lystrupvej 32, 3550 Slangerup. Kører også ud mod tillæg.

Vivian Birlie

Vivian Birlie har praktiseret og undervist i zoneterapi og akupunktur i 20 år og udbyder en professionel zoneterapiuddannelse og diverse kurser bl.a. selvhjælpskurser. Hun har udgivet 5 bøger om zoneterapi og akupunktur – 2 af dem på Gyldendal. Læs mere om bøgerne her.

Vivian holder foredrag rundt omkring i landet, hvor hendes nye bog ”Skab balance i krop og sind, Gyldendal 2020, indgår som en naturlig del.

Hun er RAB-registreret i zoneterapi og akupunktur, hvilket betyder, at Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til hendes behandlinger, der også er dækket af langt de fleste sundhedsforsikringer.

Læs mere om Vivian her.

 

 

Registreret alternativ behandler

Registreret alternativ behandler - i akupunktur og zoneterapi

Din garanti for en veluddannet behandler

Forsikringsselskabernes sundhedsordninger kræver RAB-behandlere for at dække behandlinger