Firmaordning

Firmaordninger med mange modeller

Helsehjælpen tilbyder sundhedsfremmende behandlingsordninger til medarbejdere i hele landet.

Behandlingerne foretages ude i jeres virksomhed, hvorved der undgås spildtid på transport til og fra behandlingerne.

Jeg opstiller alt, der skal bruges til behandlingerne, og i samarbejde med jer sammensætter vi et koncept, der passer nøjagtig til jeres ønsker og behov.

Jeg påtager mig alt administration i forbindelse med booking af tider og den daglige drift af ordningen.

Jeres eneste opgave er at stille et lokale til rådighed.

I tilbydes følgende behandlingsformer:

  • Massage
  • Zoneterapi
  • Akupunktur
  • Refleksterapi/ansigtszoneterapi
  • Kostvejledning
  • Rygestop 

Ordningen opfylder alle SKAT’s krav til skattefrihed for medarbejdere ved nedgang i bruttolønnen.

Sundhedsordninger som f.eks. massage, zoneterapi og akupunktur kan modtages skattefrit af medarbejderen, når der er tale om behandling eller forebyggelse af arbejdsrelaterede skader.

En sådan ordning er således stort set omkostningsfri for virksomheden, og samtidig giver det medarbejderne en væsentlig skattebesparelse, som helt automatisk gør ordningen meget attraktiv.

Fordele ved min firmaordning:

  • Tidsbestilling foregår direkte pr. mail eller telefon. Dette bevirker, at virksomheden ingen administration har med den daglige brug af ordningen. Virksomheden kan selvfølgelig vælge selv at stå for bookningen.
  • ALT der skal bruges til behandlingerne, bliver opstillet for min regning.
  • Alle mine ordninger skræddersyes helt efter jeres ønsker og behov.
  • Jeg tilbyder løsninger til såvel store som små virksomheder.  

Priser
Alle vores behandlinger er fritaget for moms. Ekspeditionsgebyr er på kr. 0,- ved booking af en behandling.
Pris afhænger af den model, der vælges.

Kontakt mig på telefon 2329 2959 for at høre mere. Jeg kommer gerne ud til et uforpligtende møde og fortæller lidt nærmere om, hvilken løsning der kunne være optimal for jer.

Tilmeld dig vores uddannelse

Klinik i Niyama Yogacenter, Østergade 32H,
Frederikssund og i Slangerup samt kører ud

Vivian Birlie

Efter gymnasiet gik jeg på Roskilde Universitetscenter og tog her den naturvidenskabelige basiseksamen. Jeg tog orlov og blev i mellemtiden ansat i DR og arbejdede der i 16 år bl.a. på DR´s sundhedsprogram “Venteværelset” på P1.

Jeg er uddannet hos den tidligere FDZ- skole (Forenede Danske Zoneterapeuter) på Gl. Kongevej, KBH og hos Helseskolen i Søborg. Siden år 2000 har jeg undervist kommende terapeuter og uddannede massører, zoneterapeuter og akupunktører på DDZ-skolen i Herlev.

Jeg underviser nu på A.M.Massageskolen i Bagsværd, som er en af de ældst eksisterende massageskoler i Danmark. RAB-registreret i akupunktur og zoneterapi – din garanti for en veluddannet behandler.

Jeg har en 3-årig akupunkturuddannelse, hvor der undervises i den kinesiske anatomi, fysiologi og patologi opfattelse. Dette er hele baggrunden for det valg af punkter,man som akupunktør ønsker at benytte ved en given behandling.

Og da der eksisterer over 300 punkter er det naturligvis overmåde vigtigt, at hele baggrundsteorien er på plads, så de korrekte punkter behandles. Der skulle gerne foretages en årsagsbehandling og ikke blot en symptombehandling. Derfor er det vigtigt, at man som klient sikrer sig en veluddannet akupunktør.

I dag er min arbejdstid fordelt sådan, at jeg ud over at undervise driver klinik og kører ud til klienter, holder foredrag, afholder kurser på virksomheder, og er behandler i virksomheder i Hillerød, Frederiksværk, Ballerup, Tåstrup og Frederikssund.

Jeg er også instruktør for Lone Sørensen.

Læs mere